Behandelingen

Hier vindt u een overzicht met de behandelingen die ik voor u kan verrichten.

Image

Voor de behandeling kom ik bij u aan huis zodat uw voeten lekker in uw eigen omgeving op een professionele manier worden verwend.

Image

Professionele apparatuur voor behandeling bij u thuis. U kunt bij mij terecht voor een basisbehandeling, een uitgebreide behandeling met anamnese en blauwdrukken maar ook voor deelbehandelingen van bijvoorbeeld nagels of likdoorns. Komt u voor de eerste keer, dan zal ik door middel van een vraaggesprek uw klachten in kaart brengen, uw relevante ziektes en ziektegeschiedenis noteren en eventueel medicijngebruik. Er worden blauwdrukken van uw voeten gemaakt en ik zal uw voeten goed bekijken om uit te zoeken waar uw klachten vandaan komen. Hierna start de feitelijke behandeling met het desinfecteren van uw voeten, daarna worden de nagels geknipt, ga ik overtollig eelt wegsnijden en eventuele likdoorns verwijderen en kloven behandelen.

Image

De nagels en het eelt zal ik daarna mechanisch afwerken evenals de likdoorns en kloven. Eventueel worden ingroeiende nagels behandeld en de nagelomgeving word schoongemaakt. Als afsluiting worden uw voeten weer gedesinfecteerd en daarna met een korte massage nog heerlijk ingesmeerd met een voor u geschikte crème.

U kunt ook bij mij terecht voor de behandeling van pathologische nagels zoals een mycose(schimmel) nagel, klauwnagel of anderen nagelproblemen. Ook met voetschimmel of zweetvoeten kunt u bij mij terecht.

Voor                                                   Na

Image

Begin februari start ik met de opleiding medisch pedicure zodat u op korte termijn ook voor problemen met diabetes, reuma en oncologie bij mij terecht kunt. Ook komen hierbij het maken van ortheses en het plaatsen van nagelbeugels aan de orde. Op de website zal ik kenbaar maken wanneer u voor deze behandelingen bij mij kunt aankloppen. En natuurlijk kunnen uw nagels gelakt worden met een zuurstof doorlatende nagellak waardoor uw nagelbed gezond blijft. Dit in combinatie met een behandeling. Dus heeft u een probleem aan uw voeten of kunt u niet meer goed bij uw voeten om uw nagels te knippen? Of wilt u weer met blote voeten in open schoenen, maar ja, dat eelt?
Schroom niet en maak een afspraak, ik kom graag bij u langs.